RSS

A fost sau n-a fost?

13 dec.

A fost odata ca niciodata un print care, desi nu gresise cu nimic, a cazut sub blestemul unei vrajitoare rele. Din aceasta cauza, nu putea rosti decat cate un singur cuvant in fiecare an. Cuvantul nerostit insa intr-un an putea fi reportat in anul urmator, cand avea deci la dispozitie doua cuvinte.

Intr-o zi, printul a intalnit o minunata printesa si s-a indragostit nebuneste de ea. In consecinta, a hotarat sa ramana tacut vreme de doi ani, pentru ca pe urma s-o poata privi si sa-i spuna „Draga mea”.

La finele celor doi ani insa, voia sa ii spuna si ca o iubeste, asa ca a decis sa pastreze tacerea inca doi ani – in total patru. Dupa ce s-au scurs cei patru ani, printul si-a spus ca trebuie s-o ceara de sotie, asa incat s-a vazut nevoit sa mai astepte inca cinci ani.

In cele din urma, dupa noua ani de mutenie, printul era, desigur, in culmea fericirii. A condus-o pe printesa in cel mai romantic ungher al gradinilor regale, a ingenuncheat in fata ei si i-a spus:

– Draga mea, te iubesc. Vrei sa te mariti cu mine?

Iar printesa a replicat:

-Poftim?”

Povestea nu-mi apartine dar, am hotarat sa o postez aici pentru a fi citita de cat mai multa lume. Fiecare poate trage ce concluzie doreste. Important e ca macar aceasta poveste sa smulga un zambet de la fiecare!

OK Linoftea

 

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe decembrie 13, 2010 în cumva, funny, muzica

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: