RSS

Buruiana se tine de parodii

14 oct.

Am deschis TV-ul si am vazut la una din emisiunile foooarte vizionate de romani, ca geniala Sanziana Buruiana (pardon de expresie) si mirificul Adrian Pescariu, intr-un moment de revelatie, au parodiat actiunea celor doi actori (Iurie Darie si Anca Pandrea). Recunosc ca mi s-a cam urcat sangele in cap! Incet, incet, in timp ce priveam imaginile, simteam cum sangele imi invadeaza creierul.

Am decis sa dechid laptop-ul si sa vad daca ceea ce am vizionat eu la TV este adevarat. Ce-am gasit? Se poate vedea AICI.

Adevaru’ adevarat este ca m-am cam enervat eu asa de felu’ meu. Cum adica, Sanziana Buruiana (pardon de expresie din nou) a ajuns sa faca misto de unul din cei mai mari actori ai Romaniei? Cum asa ceva? Nu e de ajuns ca intreaga presa mondena a cam depasit bunul simt in ultimele zile? Nu e de ajuns ca oricum, teatrul in Romania aproape ca lipseste cu desavarsire pentru ca actorii buni au ajuns sa fie nevoiti sa supravietuiasca cu 10 lei pe zi, in timp ce toate pseudo-vedetele astea se plimba in masini scumpe? Nu e de ajuns ca incultura se vinde oricum? Trebuie sa ne mai si pretindem superiori celor care de-a lungul timpului au incercat sa mentina arta la un nivel decent???

In continuare, Sanziana Buruianaaaaaa (pardon, din nou, de expresie):

OK Linoftea

PS: Astept cu nerabdare ca personajul care ma tot injura, sa o faca si de data asta. De fapt, mai ales de data asta cand am atacat una din vedetele lui preferate. Hai ca poti, maestre!

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe octombrie 14, 2010 în cumva

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: