RSS

La loc comanda!

13 aug.

Pentru prima oara in cativa ani, a reusit sa se joace. A luat mingea in mana si aruncat-o de colo-colo, razand ca un copil.

Seara, s-a asezat cuminte in pat. A stat cateva minute, dar ceva lipsea. S-a ridicat si a apasat play. The Veils au inceput sa se auda incet. S-a indreptat spre fereastra si a zambit larg lasand privirea sa mangaie privelistea minunata. S-a apropiat de geam si l-a deschis.Afara, greierii au inceput sa ii faca o serenada. I-au adus brusc aminte de baiatul acela, care o trezea la 7 dimineata si ii zicea sa coboare pana jos, unde ii dadea un trandafir. Rosu. Ascultand acum cantecul venit de afara, si-a dat seama ca nu i-a multumit niciodata cum se cuvine pentru acel rosu minunat din glastra de pe hol.

S-a intristat brusc si s-a intors in pat. Si-a lasat urechile sa se imprieteneasca cu frumoasele piese de la The Veils, dupa care s-a ridicat, a luat un scaunel si l-a asezat langa fereastra. A oprit muzica, si-a pus suc intr-un pahar si a aprins o tigara. Tragand cu sete din tigara, s-a asezat pe scaunel. Uitandu-se in departare, acolo unde cerul statea la taclale cu muntele, a zis ‘Multumesc!’.

Greierii au continuat sa cante si ea a continuat sa zambeasca. S-a jucat astazi si chiar a avut timp sa stea la geam, fara sa ii fie teama ca ceva o va speria.

Lucrurile care se intampla intr-o viata, nu intreaba. Ele dau navala. Intra in viata ta, ocupa tot locul si te fac sa uiti care erau lucrurile cu adevarat importante.

Ea insa, a luat loc in fata ferestrei si si-a adus aminte sa multumeasca zambind.

Un pas…doi…trei…Trei pasi facuti pe loc. La loc comanda!

OK Linoftea

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe august 13, 2010 în cumva, muzica

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: