RSS

Headache

02 iul.

Piesa asta mi-a adus aminte de zilele cand eram copil.

Zilele acelea in care plangeam apasat daca mama nu-mi dadea voie afara si ma ascundeam sub masa din bucatarie. Daca in schimb ajungeam afara sa ma joc cu ceilalti copii, uitam sa mai vin acasa. Mi-aduc aminte vocea mamei care striga dupa mine prin cartier. Ma speriam si ma intristam de fiecare data cand o auzeam. Ma speriam pentru ca imi dadeam seama ca nu e OK ca nu m-am dus acasa si ma intristam pentru ca imi doream foarte tare sa mai raman sa ma joc.

Plecam insa spre casa. Nu inainte de a o convinge pe vecina mea, ca si ea trebuie sa se duca acasa! Sigur mama ei isi face griji!

Zilele acelea in care imi faceam ‘casute’ din crengi uriase de brad, cand vindeam farfuriile si canile bunicii in propria ei bucatarie ( i le vindeam tot bunicii, sa fie clar), cand stateam pe patura la soare si coloram atent niste desene facute de mine. Momentele in care cadeam din pat in timpul somnului de dupa-amiaza si adormeam apoi stand pe jos, sprijinindu-mi capul de pat, serile in care cantam (urlam) pe strada si zilele in care ma certam atat de tare cu vecina mea incat nu ne mai vorbeam zile intregi (dar ne lasam bilete in gardul care ne despartea curtile).

Piesa asta mi-a amintit ca stiam sa zambesc sincer, sau sa plang cu toata fiinta mea. Ca nu mi-era teama sa spun ca vreau, stiam exact ce vreau si nu imi ascundeam trairile in niciun fel.

Complicata treaba asta cu varsta!

OK Linoftea

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe iulie 2, 2010 în cumva, muzica

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: